Plato Cafe & Bistro (吳松街)

今日去開佐敦,成日見到呢間Cafe決定入去試下,睇完餐牌都係叫餐性價比會高啲,所以我哋揀咗⭐️$498 精選二人套餐⭐️頭盤揀咗自家餐湯配餐包+紐西蘭青口,青口鮮甜肉嫰,醬汁惹味開胃,餐廳做緊宣傳,只要👍🏻 FB / IG 就可以有一份免費🍟松露薯條,即炸熱辣辣配少少黑松露粉好味!🍝法國鵝肝松露野菌扁意粉晚市套餐係冇得揀呢個意粉嘅,呢個都係吸引左我哋揀呢個二人套餐嘅原因,鵝肝嘅油脂香味同個松露醬意粉好夾。🥩美國安格斯肉眼牛扒 牛扒比預期大份,外面煎得好香入面剛好五成熟,脂肪唔會過多,肉質嫩度適中。🍹🍨餐廳飲品選擇眾多,只要加錢就可以跟餐配特色飲品,好多款都好吸引,叫咗Oreo Milkshake (+$26)同Iced Spanish Coffee (+$16) ,兩款飲品水準都好高,好滿意😌忍唔住+$48叫埋🍫🍨心太軟配雪糕,心太軟流心效果非常好,朱古力濃度夠,冷熱嘅口感永遠都係咁正!💁🏻‍♀️整體食物質素唔錯,餐牌選擇彈性,豐儉由人,座位非常舒適,適合一班人聚餐。

🍝法國鵝肝松露野菌扁意粉
法國鵝肝松露野菌扁意粉