2021-07-22
Comma Cafe (旺角)旺角登打士街36號恆威工業中心14樓❤️女僕X貓咪CAFE😍仲有boardgame✔️一入嚟有好靚嘅花花佈置✔️有三隻貓貓😍✔️女僕好nice,好似去咗日本咁!佢會問大家想聽咩歌❤️播左我鍾意嘅yaosobi 有個好大嘅螢幕播MV!呢度嘅客人feel到都係鍾意日本文化(同我一樣!🤣✔️有得玩boardgame✔️女僕會主動同客人傾偈,同客人有交流, 好鍾意女僕cafe 呢種文化✔️呢度個氣氛好輕鬆,可以坐好耐,有啲唔識嘅客人都會互相傾偈🥳實在係一個有人情味嘅地方✔️好適合打卡,好多花花佈置🍝食物方面:叫咗雞翼同蕃茄香腸意粉,質素還好,雞翼香口但可以入味啲,意粉都好重蕃茄味。Overall:雖然佢食物質素未必比得上其他貴價cafe而且選擇冇咁多,但呢度嘅女僕文化係好值得大家嚟體驗🌟去咗轉日本咁👘回憶返晒黎😇Igable: 8/10Taste:7/10Worth revisiting:7/10
旺角登打士街36號恆威工業中心14樓
❤️女僕X貓咪CAFE
😍仲有boardgame
✔️一入嚟有好靚嘅花花佈置
✔️有三隻貓貓😍
✔️有得玩boardgame
✔️好適合打卡,好多花花佈置
🍝食物方面:
Igable: 8/10