2018-11-13
任飲任食自助十重蒸海鮮 + 黃金粥底邊爐(Yahoo 團購每位$188)Yahoo會員尊享十重鮮包括:鮑魚1隻、肉蟹/膏蟹半隻、海蝦1份、石班1份、元貝1隻、沙白1份、蟲草花蒸雞1份、安格斯牛1份、黃鱔片1份、鯇魚片1份呢十鮮整體都算唔錯,都新鮮嘅,特別係嗰隻蟹,真係成塊面咁大,肉質厚實,唔錯!食晒呢堆其實都已經飽飽地,但出面仲有好多打邊爐料(不過比佢團購寫嘅少好多好多,唔知係要叫伙記拎定真係無),值得一提係佢魚蝦蟹都係任拎架!!仲意食海鮮可以瘋狂拎瘋狂食(我哋就瘋狂拎蟹)!不過出面拎嘅質素比頭先嗰d就差好多啦,我哋開到一隻蟹鉗入面d肉已經霉到變蓉......質素真係比較參差,睇大家好唔好彩啦~另外汽水任飲,但就得4款,係傳統玻璃樽嗰d汽水,我哋幾個對飲品無咩要求,所以都無咩comment,有得飲就飲呢到始終係街市,環境一定無咁好架啦!地面濕,又有好多一隻二隻飛黎飛去,d麻乜佬講野又大大聲,但街市文化係咁架啦,係一種體驗黎嘅~而且呢到嘅伙記都好有禮貌(但重點要識分邊個係伙記),係咁幫手執碟,又同我哋講d海鮮要蒸幾耐,見我哋開蟹開唔到仲幫我哋手,呢d咪人情味囉~
(Yahoo 團購每位$188)
Yahoo會員尊享十重鮮包括: