2020-11-15 255 views
如果你想同兩三個朋友傾計食飯,又想搵間靚靚地既餐廳😆,又要地點方便,喱間絕對係一個好選擇!👍🏼餐廳雖然係何文田,但距離旺角站只有9分鐘既步程,傾計夜左都唔怕難搭車啦,食物質素仲要唔錯!🤤🤤- 鵝肝漢堡 $158/2件 +$79/件鵝肝外皮煎得香脆,入面就好滑🤤,配埋個漢堡食好正啊 👍🏼細細個亦都唔會太飽 由於當日同左兩個朋友去,待應仲好貼心咁幫我地order左3個漢堡添👍🏻- 楓糖叉燒 $158哩個叉燒係我最鍾意既一碟菜式!中間綠色既醬其實係薑蓉🤣 擺盤好靚 叉燒肥瘦均勻,食落面頭有甜甜地嘅楓糖味,😆好食呀!🤤- 明太子意粉 $88有溫泉蛋係面頭,個汁都好creamy,哩個就還好啦😂- 腹肉牛排 $168哩個牛肉配左黑蒜醬同炸蒜片,肉質夠嫩滑,可能係慢煮既關係,入面都好juicy 唔錯啊!🤤👍🏼- 蛋黃醬炸薯條 $58薯條份量極多,係幼薯條黎既,蛋黃醬就正常啦,一邊傾偈一邊食薯條,開心仔!😏😏個人非常鐘意哩間小店既格調🌿☺️,食物擺盤同質素都睇得出好有心思同誠意,價錢亦到合理,地理位置仲要旺中帶靜,同行朋友都好滿意個晚餐呢!😆😬

- 鵝肝漢堡 $158/2件 +$79/件

- 楓糖叉燒 $158

- 明太子意粉 $88
有溫泉蛋係面頭,個汁都好creamy,哩個就還好啦😂

- 腹肉牛排 $168

- 蛋黃醬炸薯條 $58

鵝肝迷你漢堡
明太子意粉
楓糖叉燒
腹肉牛排
蛋黃醬炸薯條
$300 (Dinner)
鵝肝迷你漢堡
明太子意粉