2010-06-14 40 views
臨放工同事比左張coupon我, 原來係公司附近間pizza hut 49蚊有個大批, 我本住一試無妨的心態買了一個外賣返家, 原來pizza一早已經整好, 落單後即刻送上, 拎在手中只係微暖... 返到家就開始食, 批底勁厚勁多油, pizza料超少, 芝士都好少, 放入焗爐焗返10分鐘會唔會好d呢? 10分鐘後批邊係脆的, 但完全見唔到有溶的芝士流出, 應該話幾乎見唔到芝士, 呢個批又厚又多油又無料真係十個難食, 雖然係49蚊, 但都無理由難食得咁緊要, 鑊仔pizza都多料好食過佢, 平身已經覺得呢間分店比其他難食, 估唔到做推廣都可以搞食成咁, 呢個故事教訓大家便宜莫貪!

勁難食