2021-12-13 23 views
最喜歡來這條街搵食,疫情前經常來,現在少了些,但今晚發現這條街又熱鬧起來。博燒牛肉沙律配和風汁好喜歡吃燒牛肉沙律,因為牛肉嘅脂肪跟沙律很搭配,這沙律也一樣,它還有一個亮點,就是和風沙律🥗醋,加了些熟油,好美味。七味炸手羽炸得好厲害,出奇地脆,調味好恰當,不會太鹹,炸醬令成個雞翼好似食緊薯片一樣。北海雲丹井成版海膽都好新鮮,蝦🦐雖然唔係超級大隻,但係我已經幾滿意,吞拿魚茸好creamy ,唯一跟我上次吃有些不同是他的米飯換成糙米,是一種不一樣的感覺。豐盛壽司盛合上盤嘅時候好靚,令到食慾大增,每一款都新鮮,只是覺得細件咗少少🤏😬😬信州蘋果梳打好飲😋

博燒牛肉沙律配和風汁

七味炸手羽