2004-09-19 12 views
來過4,5次d野食都有水準, 所以今晚又同bf來食了.我叫左西班牙海鮮焗飯+飲品($39), bf 叫左set dinner, 有龍蝦湯+咖哩大蝦焗椰皇飯+飲品($55).首先試龍蝦湯, d 湯d味好濃, 有d辣, 飲完有點膩.之後試西班牙海鮮焗飯, 好多料呀, 滿滿的好豐富, d汁又開胃, 食時熱辣辣好正呀!之後試左bf既咖哩大蝦焗椰皇飯, 我食第一啖時覺得好香椰汁味, 之後先覺得辣, 同埋d汁係同蛋一齊炒的, 炒得很好, 我bf就覺得d味濃左d, 同埋d味同隻蝦唔係好match...同埋成碟飯得一隻大蝦同d汁, 好似好少料, 相比西班牙海鮮焗飯就冇咁抵了.
來過4,5次d野食都有水準, 所以今晚又同bf來食了.
首先試龍蝦湯, d 湯d味好濃, 有d辣, 飲完有點膩.