2009-05-01 7 views
呢日經過呢頭,見一排無來過,成差唔多夜晚七點鐘先來幫襯,諗住以呢度一貫嘅人客量,點都要排番十幾二十分鐘先有得食啦,誰不知一去到即有迴轉位,真令人意外,仲以為金融海嘯真係生意淡泊添!(後來先知唔係,係自己好彩唧,坐落就見到開始有人龍啦!)同老婆食左差唔多兩舊水,d壽司都係一貫嘅水準啦,比元氣好,但有未到真正貴價壽司店的質素,不過以咁價錢,自己就覺得算係幾抵啦,起碼食完會覺得幾滿足。今次除左食一向食慣的壽司外,試左兩樣新嘢,第一樣係「網燒牛肉」,醬汁夠濃,味道都唔錯,可以一試。第二味係「辛口海鮮味噌湯」,呢個湯夠晒大碗,份量十足,裡面除左有紅椒、黃椒、蔥絲外,海鮮份量貨真價實,有大大舊三文魚、一隻大隻彈牙嘅蝦、一隻青口仔同一舊仔無咩肉食嘅蟹(呢樣差d),味道都算幾辣,夠晒開胃,唔錯唔錯,值得推介!
(後來先知唔係,係自己好彩唧,坐落就見到開始有人龍啦!

$100 (Dinner)