2018-11-22
2085 views
好耐無去牛陣,原來新出左泰山冬陰功湯底,一於試試佢😋穀飼上級牛套餐 $219 (任食100分鐘)除了牛任食😍仲有海鮮任食😋 象啤任飲😋冬陰功湯底誠意十足,非常多材料,現場即煮湯底。首先店員用一塊牛的脂肪在煲上煮,煎出牛油,再將冬陰功湯配料逐一加入😍慢慢越黎越香,瞬間覺得胃口大開😍 (店員好細心,查問我們辣度才放適量辣椒👍🏻可自行調節辣度)海鮮有:帶子,生蠔,魷魚,蝦,雖然款式不太多,但是夠鮮已加分。穀飼牛,牛味濃不覺肥膩,我們最愛,加左幾次單,真係越食越抵食。配菜款式好多,醬料齊全,除各種蔬菜還有不同的丸,豆腐,木耳魚柳,泰式圓茄,烏冬,飯等等。haagen dazs雪糕任食,有八種口味任君選擇,其中我最愛的兩種味道都有😍夏威夷果仁同焦糖脆餅😍正飲品選擇多,我花朵眼亂之時,朋友一早已拎左佢目標……象啤😅任飲真係岩曬佢😂呢度可以自己DIY泰式木瓜沙律咖☺最後好飽之制,原來仲有手工雪條,係好特別的味道~芒果糯米飯雪條😱😍原來好好味,仲話有飯香,真係好特別👍🏻👍🏻👍🏻今餐飯要俾滿分☺好好味,短期內要再食多次先得😋
穀飼上級牛套餐 $219 (任食100分鐘)
除了牛任食😍仲有海鮮任食😋 象啤任飲😋
呢度可以自己DIY泰式木瓜沙律咖☺
今餐飯要俾滿分☺好好味,短期內要再食多次先得😋