2019-11-03 588 views
😄好耐無黎荃灣啦!!今日同男朋友黎呢邊拍拖❤️係荃灣to go list裡面,佢揀左呢間小店。中午12點幾到,前面三四人,以為都要排一陣,點知等左兩三分鐘就入得😆😆❤️特濃花生奶昔 $37 第一次飲,好香濃花生味!好滑!🥰又唔會太甜太漏,幾驚喜😋同男朋友爭住飲🤣🤣❤️經典牛堡 $55鍾意食漢堡包🥰麵包微暖,入面有沙津菜、蕃茄芝士等配料,因為加左酸瓜,大大減少左油膩感,塊漢堡唔乾唔硬,好唔錯啵😊❤️卡邦尼意粉 $55睇個樣就知好creamy啦😂😂有磨菇片煙肉片配料,分量幾多,忌廉味濃,掛汁力強😋😋不過食多兩啖就會有啲膩😅仲有兩塊烘熱左,脆卜卜既蒜蓉包👍🏻呢間人氣小店😋😋我地走時有十令人排緊隊。價錢公道有良心👍🏻唔洗加一!食物質素都好唔錯!職員感覺麻麻地😅😅無咩笑容咁囉

❤️特濃花生奶昔 $37

❤️經典牛堡 $55