呢間店我真係非常鍾意食🤣基本上隔個星期又會去幫襯!食過咁多次,我會話佢真係值得五星嘅好評🌟性價比極高!我覺得泰菜好難唔好食,點整都係個啲調味。但呢間唔知係邊個位,就係好食少少!佢嘅lunch set每個我都食過,每個都好食!😋而且佢開左都十年,前排翻新左變得超打卡able,好好坐,想同朋友傾吓計一流✨椰香黃咖喱牛腩配薄餅或泰國絲苗白飯 $78👍🏻👍🏻👍🏻呢個必食!每次我都會點!🤤真心個咖喱好有椰香味。我試過另外一個青咖喱雞,但我始終覺得呢個黃咖喱好食啲!同埋平時啲薄餅都要加錢🤣佢仲有得直接配埋,正!不過呢個咖哩配飯都係一流,成功令平時唔食飯嘅我食咗一半🤣✨ 招牌香葉炒肉碎飯 + 炭燒豬頸肉 $70 👍🏻👍🏻👍🏻佢嘅肉碎炒飯香口得黎,調味適中,唔會太鹹。而且個燒豬頸肉,好夠焦香!🤩✨柚子檸檬蜜(餐飲)天氣凍最啱飲番杯熱柚子蜜,暖下個人!😉

✨椰香黃咖喱牛腩配薄餅或泰國絲苗白飯 $78👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 招牌香葉炒肉碎飯 + 炭燒豬頸肉 $70 👍🏻👍🏻👍🏻

✨柚子檸檬蜜(餐飲)
天氣凍最啱飲番杯熱柚子蜜,暖下個人!😉