有電子QR code 落單, 有吧台同坐台選擇。吧台可以見到開放式廚房,可以睇住廚師煮嘢食。見到細細的拉麵小店,牆身有魔鬼面譜掛係牆上,有特色,充滿日式文化。芫荽辣麻味噌拉麵($115)今次試咗新推出芫荽拉麵,成個碗面都鋪滿芫荽!啱晒芫荽怪!這個拉麵都係有一嚿肥厚叉燒,如果唔想食太多肉嘅朋友,呢碗就啱晒。每個拉麵都可以揀自己鍾意嘅辣度,fl湯底依然都係咁濃郁,好味道。我另外+$15加芽菜及玉米筍,份量都唔少,要讚吓佢嘅芽菜係真係有炒過先至擺上去拉麵上面。特製麻辣味噌拉麵($125)其實日式辣唔係好辣,放心揀咗中麻中辣。碗麵入邊有兩舊叉燒同埋一隻糖心蛋。好大好厚嘅日式叉燒,有肉汁味道唔錯。咬落去啖啖都係肉,而且口腔充滿叉燒油。糖心蛋真係好唐心,深橙色嘅蛋汁見到都想食。煎餃六隻 ($45)熱辣辣餃子,餃皮唔會太厚。包裹多汁多肉。好食。每次嚟到必點餃子小食。

有電子QR code 落單, 有吧台同坐台選擇。

芫荽辣麻味噌拉麵($115)

特製麻辣味噌拉麵($125)

煎餃六隻 ($45)