2018-10-17 82 views
我係起網到見到距地條片專登黎試的,好似好有趣,好勁咁😎!藥膳木桶火鍋,木桶入面係有熱石春起底的。對於喜歡搵好嘢食的我黎講,一定要黎試下!我地book佐7點半,一黎到等佐大概十分鐘就有得坐啦!環境好好,滿座!我地照片介紹的鮑魚花膠雞煲😋一上木桶的滾熱佐之後,店員同我地講如果想飲湯底可以起木桶邊邊的小洞兜黎飲,比較冇咁油膩!距地的雞肉真係冇得頂,嫰滑嫰滑。湯底好好飲(聽介紹係自家制嘅豬骨湯底!我地都叫佐D配菜,但唔多!距D菜同肉食全部7折😍我冇記錯的好似除肉(唔肯定)要試的可以上openrice睇返距地的優惠啦🤣!
2018-10-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$628 (Dinner)