2021-07-28
今次係第一次試 咁就叫咗酸辣湯底 入面本身有少少炸醬芽菜仲有酸菜 咁我簡單講吓酸菜先 真係冇譚_咁好食嘅同埋唔夠酸 呢一點真係爭咁啲!!但係其他方面真係好好味同預期中有啲唔同有驚喜(≧▽≦) 湯底真係好出色 魚湯再加酸辣湯底嘅感覺 唔單止好開胃 都唔太辣 唔食得辣嘅朋友我覺得都可以試吓 另外仲叫咗豬軟骨同埋多春魚 兩樣餸雖然貴少少 大概$65左右 但係份量就真係唔少得啦😏😏一睇個碗就知道有幾大碗啦! ! !我咁大食都覺得好飽😂😂份量真係好夠 多春魚係即刻炸 脆卜卜超好味 特別係多春魚個頭😍😍好正! ! !雖然佢個外表可能唔係好靚唔算太吸引冇金黃色嘅皮 但係味道就真係一流 另外要再讚下嘅係 果醋豬軟骨 同平時食嗰啲豬軟骨有啲唔同 比較酸酸甜甜少少 🤏🏻再加埋酸辣湯底其實好開胃😋😋😋豬軟骨梗係要夠淋啦 呢一間嘅豬軟骨係真係超級淋😋下次一定要再試吓食其他嘢
湯底真係好出色 魚湯再加酸辣湯底嘅感覺