2023-03-22
餐廳的裝修好復古,而且服務很周到service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✅椰香咖央多士$32麵包烘底金黃色好香脆,咖央同牛油份量適中,美味的椰香味,如果平時你唔鍾意食太甜,呢個就啱啱好⭐️⭐️⭐️✅海南鴛鴦燒麵包$42海南嘅焦糖麵包再夾上牛油同咖央,佢哋加埋一齊有一種特別嘅味道,麵包一樣好香脆,呢個牛油會厚少少,但係都唔會遮住咖央嘅味道,個人比較偏好甜,呢個就好正🥰⭐️⭐️⭐️⭐️✅檳城福建蝦面(米粉+油面)$62蝦面嘅湯底夠濃厚,有淡淡既蝦香加少少辛香感,個人比較鍾意米粉底,吸哂佢啲汁,好正,而且佢配料好豐富,有魚片,豬腩肉,雞蛋,大蝦,芽菜,通菜,口感唔錯而且有鮮味,唯一少少缺點就係個湯唔夠熱⭐️⭐️⭐️⭐️✅甘桔話梅水$25酸酸甜甜,好適合夏天飲,甜度適中,我俾💯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✅馬來西亞拉茶$20茶味香濃,而且有絲滑奶香⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❌馬拉沙嗲牛肉串燒$48肉質唔夠嫩滑,沙嗲醬也很普通⭐️⭐️❤️❤️❤️❤️總體來講,值得一試嘅餐廳,而且性價比高,內部裝修復古,而且坐位很寬闊
✅椰香咖央多士$32
✅海南鴛鴦燒麵包$42
✅檳城福建蝦面(米粉+油面)$62
✅甘桔話梅水$25
✅馬來西亞拉茶$20
茶味香濃,而且有絲滑奶香⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
❌馬拉沙嗲牛肉串燒$48
肉質唔夠嫩滑,沙嗲醬也很普通
⭐️⭐️
❤️❤️❤️❤️