2024-10-06 777 views
最近我終於有機會試下。星期五晚去的時候,餐廳人不算多,但隔離兩枱嘅客人講得比較大聲,感覺有點吵。我點咗幾樣嘢,首先係Carbonara,賣相非常吸引,但對我來講,味道有點過於cheesy,食到後來覺得十分膩,可能係個人口味問題。然後係番茄海鮮意粉,反而比我預期中好,味道幾balanced,唔會太酸,而且材料都足夠,食落去感覺相當滿足。再來係肉醬薯條,真係好脆,肉醬加上芝士,味道十分惹味,令人忍不住想再多食幾口。至於Cafe Latte,味道不錯,但唯一有少少唔夠熱,可能需要再加熱一陣。Iced Chocolate都係ok,但味道甜左少少,似乎更適合小朋友嘅口味。最後,我試咗Blueberry with Greek Yogurt Souffle,Blueberry醬十分濃郁,還有一球小雪糕,souffle做得好fluffy,味道亦唔會太甜,賣相靚靚,整體上都食得開心。