2017-06-29
收左工,未到星期五,已經想去飲野relax下。會合左朋友,揀左outdoor side 因為睇Band Show, 轉頭背面又係海旁!叫左杯OM 推介嘅alcohol drink. 係一個英國牌子嘅Apple Cider. 佢話高酒精度數,不過我飲落還好。之後叫左The Buffalo Chicken Wings & The Dog House Club & DogHouse Seafood Pizza! 對於個Buffalo sauce 正!別外有兩款不同辣度嘅Sauces 俾你揀!本身食得辣,接受到,有d Tabasco based. 公司三文治第一次咁樣食法,大大碟,又有粗扁身薯條,好食!仲有飲野梗要叫個pizza喇!幾足料喎,哈哈。最後飲多杯唔係度度有嘅Murphy's Dark Beer, 好飲,佢d bubbles 好soft 又smooth 。值得一試叫過Manager 原來Band Show 星期一至日日日7:30pm to 00:00, 之後又有DJ接住,時時都有歌有音樂,讚!服務生好Nice