2022-05-28
疫情下個個都無得周圍去玩,悶悶地就想飲酒解憂愁。行過見到呢間鋪係主打日本清酒,關東煮既,既然無得去日本,係食下日料都五錯。放題就食得多,但係酒放題真係第一次見,好新鮮見到張list酒品好多,我同朋友選擇左松放題,有酒飲仲有送酒既野食,安排得好貼心。呢度既日本清酒都五難入口,兩杯落肚有滴支撐五住了,不過真係好飲。話明酒放題,點可以飲2杯甘少?後來我就選擇左適合女仔飲既果物酒。我一定要講,間鋪的果物酒係我飲過最好飲的,最推薦係蜜柑酒,睇落濃稠,入口似果汁加酒,不太甜,好適合我。其他梅子酒都非常推薦,我基本上試曬滴果物酒,真係好值得再去一次。除左酒之外,呢度的關東煮都五錯,大件又入味,炸雞煎餃呢滴送酒菜都好食,總體來說食物質素係中上。印象最深刻的是燒和牛串,五老五韌,回味無窮。一啖酒一啖肉的生活確實身心舒暢。Btw,呢度滴服務態度係一流的,隨時加酒都係笑臉相迎。
Btw,呢度滴服務態度係一流的,隨時加酒都係笑臉相迎。