2023-09-04 4240 views
有一次朋友食完呢間餐廳之後大贊,就成日叫我一齊去試多一次,我都半信半疑系咪甘誇張架,🟫入到去餐廳內環境簡約樸素,古五到內有乾坤。餐廳選擇用QR code落單,非常方便, 自己識轉既竹簽都好好玩,好快有得食。🟩牛肩胛////外層肥牛燒到甘香,燒汁酸酸甜甜,中和左肥牛既油膩甘,口味幾特別,都幾大個,醬汁非常入味,真心幾正。🟫黑椒牛筋丸////呢樣都好容易熟,認真足料。🌹🟥腸仔////作為鎮店之寶既遊說下當讓不會令人失望,色香味俱全。🟩聖女茄////酸甜可口,唔錯。++秋葵///爽脆。朋友果然沒呃我,個價格認真便宜親民,真系好正啊,食完都好飽,特別系D 食物好新鮮,打卡一流。

🟫黑椒牛筋丸////呢樣都好容易熟,認真足料。🌹

🟩聖女茄////酸甜可口,唔錯。++秋葵///爽脆。