2022-11-21 548 views
尋日經過見到呢間壽司店 停低望咗眼 發現壽司刺身顏色靚同好足料 就心思思入去試下入面可以立食 雖然空間感未夠 但都企到6-8個人架 我就問老闆有咩推介 又或者係張menu 單 ✔️下要食邊d 再留意返價錢都好親民 老闆推介我三文魚腩刺身 同拖羅刺身 同帶子刺身 我再嗌咗壽司 一共4人份量 之後見到梅酒個樣都唔錯 叫埋😁返到屋企 即試咗拖羅 好驚喜 油脂分布平均 食落去超滑 足滿魚油香味 三文魚腩 帶子都好好味 超正 而壽司都足料新鮮 其他都質素高 炸薯仔餅 皮薄餡靚 梅酒好醇香甘甜 冇揀錯我地成班一邊欣賞睇世盃 一邊享受呢個宵夜 又唔熱氣🍣 過兩日會再來買來睇世界盃都唔錯 配埋梅酒 大家都可以試下外賣返屋企睇世界盃啦
TakeAway
  • 三文魚腩  拖羅