2023-07-06
⭐️ 今日一個人佐敦開完早會,有時間可以嘆個靚早餐,我見到呢間coffee shop勁多好評,來都藍色門口已經覺得好有feel。======= ======= ======= =======我揀咗佢哋最熱門嘅早餐坐下來。🥑Avocado Toast with egg $88賣相好吸引, 好靚糖心蛋下邊係牛油果蓉再配酸種麵包,糖心蛋上面有青醬,真心好Fresh好好味,另外仲有新鮮沙律菜、車厘茄伴碟,好啱我心水🤩🍸wake up zombie $48問咗店主喺呢度嘅Special drink, 呢杯飲品除咗咖啡,仲有伯爵茶、檸檬汁等等shake出嚟,入口充滿了果香味,精神為之一振,以後開會前後必飲一杯😂飲品名改得好好,以後都會記得。⭐️整體來說,食物同埋咖啡都好有自己一套嘅風格,餐廳環境裝修都好有心思,我會而且播放我最鍾意嘅音樂,如果唔係要趕下一站工作,真係坐到唔願走,下次必定會再嚟幫襯。
我揀咗佢哋最熱門嘅早餐坐下來。
🥑Avocado Toast with egg $88
🍸wake up zombie $48