2016-06-27
平時星期五星期六都中意同朋友去食下甜品 甜椰椰食過好多次 其實已經算係得閒就同朋友聚舊既地方 放假日子甜椰椰係一定會坐爆架 但係都值得一等😻 依個好多款甜品都好好食 而且價值合理 食左咁多次等一次叫窩夫 因為都比較大份驚食吾曬 但食食下停吾到口😹我叫左士多啤梨窩夫 $58 我覺得好抵 因為仲有燉蛋 雪糕 同埋水果 58蚊抵到爛 而且賣相幾令 岩曬女仔影相 佢d窩夫加埋d醬好夾 好好味 真係值得一試😻 我個朋友食左朱古力窩夫 評價一樣咁好!大家都覺得好抵 因為有幾樣野 😻其實吾餓既時候可以同朋友分享食 一樣咁正 ❤️😭👍🏻 而依到既心太軟我已經食過幾次 佢地係即叫即焗既 廢事搞到硬曬一舊咁 。心太軟加雪糕黎講$48算十分抵食 因為依到既心太軟比我係岀面食過既大d架 岀面個d細d都要40幾50幾蚊。 依到既心太軟焗得岩岩好架 我吾太中意太多流心 佢吾會多到成個係 又吾會無 非常適中 有野咬下之餘又有d朱古力流心 總之好食。😻 另外因為我成日黎食 我覺得依間甜品既彈性好大 好多配料佢都俾你轉。好多配料都可以加。仼何一款既甜品雪糕都可以轉味 我覺得咁樣
另外因為我成日黎食 我覺得依間甜品既彈性好大 好多配料佢都俾你轉。好多配料都可以加。仼何一款既甜品雪糕都可以轉味 我覺得咁樣好體貼 因為始終每個人口味吾一樣 佢襯岀黎既吾係人人會中意 而岀面好多舖都未必有得轉 所以好中意依間 。
依間我同朋友成日食 下次試多d其他再分享俾你地!❤️