2022-11-29
👩🏻🍳 YAKINIKU LIKE👨🏻🍳👣值得科勞指數:🏃🏻♂️🏃🏻🏃🏻♀️🏃🏻♂️用app拎定飛,方便快捷又易預時間,入座掃code手機落單付款,好快就送上食物,一人又得同朋友家人又得,感覺幾正。朋友叩叫左壽喜燒牛小排&牛五花套餐 ,最驚喜係素食嘅朋友終於可以同我地一齊食燒肉!因為呢度MENU有素肉。🍽壽喜燒牛小排&牛五花套餐🍽豬五花腩&雞肉套餐🍽🌱 燒肉不再是肉食系的專利!🌱日本植物肉 NEXT MEATS不嬲係素食界大熱之選,而家嚟燒肉LIKE都有得感受健康燒「肉」體驗!🌿👏🏻 NEXT MEATS 採用以嚴選優質材料植物蛋白製成的100% 全素*植物肉,經燒烤後既香氣撲鼻,仲帶有近似肉類特有嘅嚼勁~同時我哋提供新鮮生菜加配,啱晒素食主義或想食得健康啲嘅朋友!其他套餐都可以追加生菜㗎~📍地點:旺角登打士街
👣值得科勞指數:🏃🏻♂️🏃🏻🏃🏻♀️🏃🏻♂️
🍽壽喜燒牛小排&牛五花套餐