2020-09-08 279 views
舖頭不大,近排門1口位較熱,大約坐低10分鐘,可以調去另一較涼位置。同朋友一人叫一份brunch,roasted pig belly 同北非焗蛋。Roasted pig belly好食,點燒豬腩個醬汁係好香柚子味,甜甜酸酸辣辣,好清新。沙律同白蔥好新鮮。另外配有一件荷葉餅同一隻poached egg,配搭都特別。但荷葉餅好食,應該係買現成,隻水波蛋冇乜蛋味。至於主角,燒豬腩係好食,夠㝝、夠味、夠熱,皮表係脆,皮底有啲靭,但咬得到。總括,醬汁及沙律醬個人覺得較甜,整體好食。朋友話北非焗蛋,都可以,但味道as expected,唔係好特別,不過夠晒熱。另外叫了一杯nutty啲嘅凍Americano,唔錯。整體服務態度好。
另外叫了一杯nutty啲嘅凍Americano,唔錯。
整體服務態度好。
Roasted  Pork  Belly
北非焗蛋