2018-12-20
今日再去食午餐,見D服務員有D吳同左,有D無左,但多左一個穿灰色西裝的女士,又多左一個短頭髮個子小的女待應,今日既服務真係超好,吳係一兩個好,係每一個都甘好,值得讚賞👍👍今日我主要係講佢地既服務。提一提食物,上次食同今次食都係好食既,價錢大眾化,扺食。基本上昵度既食物質素係完全無問題,之前去係服務好參差,今次再去係完全吳同哂✌️✌️✌️穿藍色恤衫帶眼鏡果位男士,一様係無論任何方面都做到出色,今日坐我隔一張枱有位女士有D無理,我隱約聽到大概係D餐具既問題,呢位男士好柔和甘話吳好意思,對吳住,基本上係個女人自己奄尖,不過有時待應講一句對不起,客人都吳會再計較,除非有D客人特別衰撩交嗌就無野好講,所謂禮多人不怪,呢位男士good good good 👍👍灰色西裝女士—-又係超級有禮貎✌️✌️速起馬尾頭髮的女士—-短頭髮個子小女士—-——帶眼鏡較年青的男士——三個都好有禮貌今時今日既服務態度真係要比個like 👍你
灰色西裝女士—-又係超級有禮貎✌️✌️
速起馬尾頭髮的女士—-短頭髮個子小女士—-