2022-04-17 56 views
復活節幾日假,緊係要出下去覓食啦🤩今次去到上環食burger, 真係唔食唔知咁高質😍我地每人叫左個combo套餐,有主食有小食有野飲,夠晒豐富!✨ 西冷黑松露水牛芝士漢堡 - 中間夾住一塊塊西冷,啖啖肉,仲有松露醬同水牛芝士,夠晒惹味,包面都好值得讚,好軟熟👍✨ 仙氣牛肝菌醬雞扒意粉 - 呢個應該係推介款,份量超足,個醬同意粉係好夾,意粉軟硬度剛剛好,好有口感!✨ 意式肉丸 - 過下口癮係幾唔錯,肉味夠香✨ 帕馬森芝士雞翼 - 第一次見呢個配搭,好特別,一片片芝士加喺熱辣辣雞翼上面,做到半溶狀態,味道都唔錯~✨Vanilla Milkshake - 見住佢畢咗好幾個雪糕球,所以味道夠晒濃,好好飲!仲要勁大杯,兩人share剛剛好!環境唔算好大,但有種脱離繁囂嘅感覺,chill chill地咁慢慢食,傾下計都幾好feel🥰

仙氣牛肝菌醬雞扒意粉

✨ 意式肉丸 - 過下口癮係幾唔錯,肉味夠香
意式肉丸

帕馬森芝士雞翼