星期日中午同阿女喺附近學完嘢,發現附近有一間裝修好得意嘅車仔麵店!門口最吸引我嘅係有繁多嘅食物種類揀,同埋超級抵食嘅價錢! 入去嘅時候應該係啱啱開舖嘅時間,好彩行快一步可以同囡囡唔使等位就有位坐低,即刻就order咗兩碗麵同埋一個小食,同2支飲品… 5樣嘢加起上嚟都只係一百二十幾蚊❣️❣️❣️ 我自己order嘅係 「b仔雞翼尖陳皮魚蛋配麻辣撈麵加菜心」,麻辣麵本身都好爽滑, 同辣醬好夾!雞翼尖炆得好入味,陳皮魚蛋彈牙香口,唔好睇影相咁細碗,如果打鬆曬成個面, 其實已經好大碗,食lunch嚟講已經好夠飽!囡囡自己叫嘅 係「菜心獅子狗拉麵」,湯底本身味道好清甜,冇味精,味道都好特別, 另外仲有個黑松露薯條,松露醬味道好突出,但薯條略嫌有少少唔夠熱,不過$15嚟講已經好抵,都OK la😊👌!最緊要佢地係💛💛💛💛💛💛💛💛!!!點可以5支持先🤩🤩🤩🤩🌈🌈🌈?!!!
最緊要佢地係💛💛💛💛💛💛💛💛!!!
點可以5支持先🤩🤩🤩🤩🌈🌈🌈?!!!
2020-10-18
$60 (Lunch)
  • B仔雞尖
  • 陳皮魚蛋