2018-09-13 50 views
星期日要對自己好D😆晏晝去尖沙咀行街時見到呢間咁靚既餐廳就吸左入去🤓❤️餐廳既佈置好靚,坐得又舒適,仲有Set Lunch 揀,真係花多眼亂🌸🌸最後揀左一份Set Lunch同埋要食就食起碼8件既78折壽司😋😋和牛漢堡扒咖哩蛋包飯 $108一上枱見到滿滿既咖哩汁已經覺得勁正😆蛋包飯既蛋可不是薄薄的一層敷衍了事,宜係厚厚一層剛熟的蛋,配上肉香滿分既和牛漢堡真係令人一啖接一啖食哂🤤🤤🤤另set 既餐飲就揀左黑莓紅莓茶自選壽司8件定食定食餐除左壽司外,仲會送一品小食,蒸碗蒸蛋同麵鼓湯😋👍🏻刺身丼定食都有嫁壽司款式好多,最後揀左呢八款😆😆❤️燒黑松露鵝肝壽司火灸蟹膏帆貝貝壽司火灸鱈埸蟹腳壽司火灸三文魚腩壽司三文魚籽軍艦活赤貝壽司蔥吞拿魚蓉軍艦韓國海膽軍艦好滿足的一餐🤤🤤

和牛漢堡扒咖哩蛋包飯 $108

自選壽司8件定食[滿8件就有78折]

壽司款式好多,最後揀左呢八款😆😆❤️
燒黑松露鵝肝壽司
火灸蟹膏帆貝貝壽司