2016-10-30 273 views
今日去咗佐敦揾食 揾到依間店 心諗應該都係大排擋既質素 姑且入去試試佢 入到去 有別於一般大排擋 燈火通明 地面都唔濕唔滑 心底已經俾咗個good 佢冰梅肉排雖然價格有啲貴 但係堅值 因為個汁做到甜甜酸酸 仲有少少辣口 因為用咗薑落個汁到 一口咬落去 仲要脆脆地 肉排處理得好好 唔會好熱氣 但又好夠鍋氣 個人認為冬天食仲可以暖胃😂奇味粉絲蝦煲有大細揀 我要咗大 有6隻蝦 蝦夠爽 並有走過下油 所以啲殻都幾得 但最畫龍點睛既係啲粉絲 粉絲雖然腍咗啲 但係好夠味 好香好正✨南非鮑魚65蚊隻南非鮑絕對超值 仲要唔係敷衍你既細細隻 而係幾厚肉既 果皮蒸完 都唔會韌 易入口又爽👍🏼最後食完 店員仲俾芒果布丁我地食 飽到我呢 服務同食物都咁正 超抵食

奇味粉絲蝦煲
奇味粉絲蝦煲  6隻蝦
奇味粉絲蝦煲  6隻
南非鮑魚
南非鮑魚 3隻
2016-10-30
$260 (Dinner)
奇味粉絲蝦煲  6隻蝦
奇味粉絲蝦煲  6隻