2019-04-04
係尖沙咀夠哂方便, 出地鐵站行幾分鐘就到。成棟大廈基本上都係食肆,雖然地方唔係好大,但係唔會覺得迫夾,坐得幾舒服。現場有卡位亦有近牆邊半開放式既房仔,方便唔同嘅乘客人數。餐廳主要係用木色為主,望落幾舒服。一開始非常之肚餓,叫咗個三文魚三文魚子飯。上到枱setting都幾靚有花心思。配菜並唔常見,有heart。 魚子同埋三文魚都好新鮮 非常飽肚。燒牛仔骨 份量都唔少 燒得啱啱好 唔會太熟而搞到好韌。調味適中,唔會搶左牛味,我個人覺得非常抵食。燒明太子,呢個菜色比較少見,所以決定試一試。明太子鹹香十足。用嚟配飯食就一流。燒到外面乾身而入面仲有水分,good!呢個價錢雖然高咗少少,但係我覺得一定要試!呢個就係蟹膏海膽三文魚子。三樣嘢單獨食已經好正,加埋一齊簡直係絕配,係一個昇華!呢個真係唔講得笑,黎到一定要試試!不過我個人覺得兩個人share一個就ok,一個人食曬一個會太多。利申: 飲咗半杯之後先記得影,其實黎既時候係滿哂嘅,放心放心。呢杯係芒果燒酒梳打。 比例做得幾好,唔會淨係得燒酒嘅酒精味。但係同時有酒嘅感覺 ,黎到食飯淨番杯個人都relax d
現場有卡位亦有近牆邊半開放式既房仔,方便唔同嘅乘客人數。
餐廳主要係用木色為主,望落幾舒服。
一開始非常之肚餓,叫咗個三文魚三文魚子飯。
燒到外面乾身而入面仲有水分,good!