2023-08-09
🌞近排天氣咁熱🥵🈶️時候熱到都唔知食乜嘢好🤔最近去商場買開洗潔精經過見到呢間賣夏威夷蓋飯嘅餐廳🍴見到佢地醃好咗嘅食材色彩鮮艷😍令我見到都好開胃即刻入去試吓呀🤤🍴餐廳裝修簡約又乾淨✅自助形式🍴蓋飯選擇有好多👍你個蓋飯可以係全部材料自己揀又🉐️😍我哋就見到啲set好啱食🤤所以今晚就叫咗兩個set好嘅蓋飯🥳唔錯👍🐟經典雙併 (三文魚、香拿魚) 和風配菜 $94🌈呢個經典雙拼我覺得超新鮮又抵食👍而且賣相仲好🉐️添📷雙拼入面🈶️新鮮嘅三文魚粒粒🐠吞拿魚粒粒🎣仔細啲望落去👀仲🈶️雞蛋粒🥚豆腐乾粒🫘長豆🫛扁豆🫘菠蘿粒🍍生菜🥬同埋小蕃茄🍅材料豐富到極💯今晚我揀咗跟黄薑椰菜花+半糙米皈🍚感覺非常之健康喔🥳☕️御茗寧茶 $24 : 第一次飲呢個御茗寧茶☕️好有新鮮感❤️茶味清香🌼🈶️紅茶、綠茶同埋花果嘅味道👅呢個茶比較少見又特別🤤我就喜歡喇💕🐠經典吞拿魚 (紅菜頭配菜) $90🌈Wow呢個經典吞拿魚飯超級香呀👍 吞拿魚粒粒勁肥美呀😍入面仲🈶️好甜嘅紅菜頭🥕菠蘿🍍生菜🥬紅腰豆🫘日本海藻☘️全部食材鋪🈵️曬喺黄薑椰菜花上面🥦啖啖都有吞拿魚同蔬菜🥬口感層次感豐富呀👍🍊橙汁 $24 : 配埋支橙汁😍真係超級大🈵️足呢🥳
🐟經典雙併 (三文魚、香拿魚) 和風配菜 $94
🐠經典吞拿魚 (紅菜頭配菜) $90