Poking

2024-12-09 31 views
🍊 餐廳名稱:Poking (銅鑼灣)🐝 味道:7/10環境:7/10整體分數:7/10💰人均:$150+———————————————————I am Greedy💰158話到明係Greedy,當然有好多配料:三文魚,吞拿魚,鮮蝦,蟹柳沙律,蟹籽,雞蛋絲,青瓜,枝豆,芝麻。揀左一半壽司飯一半沙律菜做個base,加埋啲配料,小編未食過咁大兜嘅poke bowl,仲要食晒個卡路里都唔高,健康必選!Thai Good Day💰98主要有香煎雞扒,鮮蝦,新鮮菠蘿,加上泰式沙律醬。雞扒應該係經過慢煮,所以完全唔柴。新鮮菠蘿令到成個都勁fresh。宇治抹茶高蛋白飲NOP💰45做開gym咁岩需要補充蛋白質,又見到係宇治抹茶口味,所以膽粗粗試吓。入口感覺其實不錯,當然唔可以用正常嘅宇治抹茶比較,但以高蛋白質飲品黎講,係幾易入口幾好飲。
🍊 餐廳名稱:Poking (銅鑼灣)🐝

味道:7/10