2022-11-25 20 views
之前已經同大家介紹過呢一間健康又好飲嘅手搖飲品,最近佢哋仲出咗桃膠鮮奶,桃膠fans真心可以一戰🤪原味桃膠鮮奶 ($30)店家用嘅係明治 4.3特濃牛乳,所以牛奶特別濃厚🤍一睇最底就有成半杯桃膠,飲落去啖啖都係桃膠,其實自己就覺得桃膠甜甜地,有啲似潺潺地嘅啫喱💗所以飲完一杯感覺好飽足,除咗可以養顏抗老,仲高纖維,低熱量,飲多杯都唔怕爆quota蘋果有莉 ($32) 係另一杯個人推介,茉莉同香片茶底本身夠清香,除咗桃膠啫喱之外,入面仲會有兩三塊大大塊嘅蘋果乾,浸淋咗之後其實有啲似燉蘋果嘅texture,健康得嚟一啲都唔寡(❛◡❛✿)特別欣賞係店家知道好多人都想減肥計kcal,呢到有另外一張poster寫住kcal,一杯最低kcal正常甜度都係66kcal,以我認知都係半個蘋果,健康L (like me)嘅福音ヾ(´︶`*)ノ♬