2017-09-14 418 views
Smile Summer $68.好耐無黎食yogurt 始終呢間比較貴 今次路過見有新款就幫襯下 材料幾豐富 網上又唔覺有人po 唯有靠印象回憶下😎😎😎.新款疑似夏季限定 一分錢一分layer 首先最搶眼果幾塊藍白色其實係白朱古力黎 竪咁高食既時候注意下會跌 眼利既會留意到白色yogurt上有半透明既sauce 係檸檬味 另外有些少杏仁粒藍莓同蛋糕仔(好似係)鋪係面 再落係黃色食落似柚子味多啲芒果層 無記錯係jelly黎 再低啲係紫色既疑似紫薯層 有一舊野加jelly.咁我個人覺得呢款新產品都幾好食 最鍾意啫喱口感.雖然唔係其每款都試過 感覺算有少許突破 唔知係咪熱潮過後定咁岩今次無人排隊唔使等 舍得使錢又鍾意yogurt既不妨一試
Smile Summer $68
咁我個人覺得呢款新產品都幾好食 最鍾意啫喱口感