(Non-member)
2008-12-29 33 views
前幾日得知貴記好快唔做,好唔開心,個度我細細個就幫襯,以前細細個陪阿媽媽去土瓜灣,就一定去個度食野。貴記係一間老子號,門外和門內都好舊,如果你係一個路人甲,你實唔會幫襯,你會覺得好污褿,都唔知會唔會食到肚痛,但如果你曾經食個個度d野,你會覺得個度d野好抵食,同埋好好食。特別推介,擔擔noodle ($12), 鍋貼($3),超超超級推介,大餅($3),有幾好食?係我認為全港最好食的䓤油餅,香港冇一間拍得上。貴記的大餅,煎得金黃,內𥚃鬆軟。好食到,我同個 friend 舖頭食完一個,走個時打包食多個,食完再返舖頭打包多一個食,仲要買多兩個當早餐。
$25 (Dinner)
  • 大餅