2018-02-06
是晚約了有小孩的朋友聚餐,所以專登揀一間合乎小朋友玩既餐廳其實都睇左幾間,唔係貴就服務麻麻,荃灣心想都就腳,而且係商場內,所以就揀呢間熊小館先講食品,大家都各自叫了dinner set, 而我叫了扒餐,感覺上好似好吸引,塊扒熱...但塊鐵板就唔熱..好過....不過食物質素同價錢成正比,唔可以太高要求!之後都有叫下小食,但份量真係少得可憐,同埋都係正常野無特別~男士一個扒餐無可能足夠。建議叫pasta類,好大碟,價錢又抵d至於服務都可以接受啦,可能我地都夜,無咩人..可惜係太早收舖想傾耐d都唔得囉小朋友..真係只合適三四歲,佢得一個門口角落頭係有圖書咁,得幾張椅子,唔好預想可以有幾個小朋友一齊玩啦!如果好似我地呢班一個半個,就可以同佢講下小故事,都幾開心呀