2023-12-12 71 views
男朋友生日一於帶佢嚟鋒哥廚房食任食雞煲和任食火鍋,食完佢都話今餐非常之滿意,實在太好啦!我都真心覺得呢度啲嘢食好正!藥膳雞煲(一次性)💜💜💜💜💜一開始先食藥膳雞煲,好鍾意藥膳雞煲嘅香味,藥材味超濃,滋補又健康,雞肉又滑又嫩多汁好好味。麻辣雞煲💜💜💜💜💜食完藥膳雞就食麻辣雞煲,呢個反差非常正!👍呢個雞煲就又辣又香又夠惹味。完成個口都麻,充滿辣香味,食到流晒汗,但食得非常過癮🤣飄香沙嗲湯火鍋💜💜💜💜💜呢個火鍋係可以自選一個免費湯底,我哋就捱左又香又惹味嘅飄香沙嗲湯,喇沙味非常香濃,用嚟煮肉類係最好食嘅,最正嘅係佢個安格斯牛頸脊都可以任食,男朋友係牛魔王,食咗成五六碟,最緊要佢食得開心!仲有海鮮都唔輸蝕,有蝦,螺🐚,蟹,帶子,蜆。其他仲有炸魚皮,生根,金菇和杏鮑菇,全部都係正·正·正!
藥膳雞煲(一次性)💜💜💜💜💜
麻辣雞煲💜💜💜💜💜