2018-03-19 1439 views
星期六傍晚,又係一家去街食飯的時候,本來打算去yoho mall食放題,但去到人山人海,於是立即轉場去交通廣場的瀛喜日本放題。(無錯,係同yoho 的放題店爭一個字)入到去見全場差不多爆滿,我地都立即開始點野食。黑松露三文魚壽司花之戀,芝士炸蝦反卷,三文魚加州卷。壽司同卷物都正常味道啦。火炙三文魚壽司火炙左口魚壽司,呢個應該係全晚最好味,入口即溶。刺身,第一次食放題只係點左一次刺身,仲要食唔哂,個質素可想而知。刺身雖然係第一時間點,但都等了比較耐才上。碗仔翅,好大煲。羊架,肉都幾淋。蒜蓉烤帶子,Size小但味道不錯。串燒選擇好少。天婦羅番薯幾好食,encore了一次。炸物,唔好點炸芝士,好漏唔好食,榴槤炸彈和雞翼跟外面食的差不多。牛肉壽喜鍋。雖然價錢比起yoho 放題店平,但食物質素不高,選擇亦都不多,飲品都只係得好選擇,侍應收紙的速度算快,但仲有15分鐘先last order已經不停比人催要不要加單,我話如果有就會起last order前比,個人就嬲爆走了。無下次👋🏻

入到去見全場差不多爆滿,我地都立即開始點野食。

黑松露三文魚壽司

火炙三文魚壽司
火炙左口魚壽司,呢個應該係全晚最好味,入口即溶。

刺身,第一次食放題只係點左一次刺身,仲要食唔哂

碗仔翅,好大煲。

羊架,肉都幾淋。

蒜蓉烤帶子,Size小但味道不錯。

串燒選擇好少。

天婦羅番薯幾好食,encore了一次。

牛肉壽喜鍋。

。無下次👋🏻
2018-03-10
$235 (Dinner)