上星期試過太子嘅元朗冰室實在強差人意🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️。。。可能假期生意太好所以早餐唔係錯單就係上台好求其。。今晚由於收工好嘢我決定俾多次機會元朗冰室不過我就唔去嗰間啦。。走咗嚟旺角呢間。。因為我見佢營業到凌晨三點應該唔會趕收工。。而且望入去都仲有好多卡位就去試吓啦晚上九點幾入到去都唔知食邊個晚餐好🧐🧐因為選擇太多有選擇困難。而且都時間夜唔想食太飽嘅飯。。。突然間見到有全日早餐。。咁就即時 order上枱時有點驚訝🤔。。。。咁大隻碟嘅咁大份既?🤔 整體嘅賣相都好滿意係夠魚柳🐟黑左少少。。但係味道係OK 㗎。。唔係嗰啲cheap cheap 鯰魚柳。。其次輪到個牛角包🥐雖然都係深色咗啲。。但係總算係鬆脆軟身。。仲有一個芝麻醬沙律菜🥗。。成個餐我最唔鍾意食就係嗰兩條腸仔啦。。淋淋地都唔係煎嘅。。所以呢個可以放棄。。另外講到杯嘢飲估唔到茶走少甜今次又沖得幾好喎。。師傅真係有少甜但係又不失茶味。。所以真係食市一間間。。就算係連鎖店都會有唔同高低質素

所以真係食市一間間。。就算係連鎖店都會有唔同高低質素

2019-08-23
$49 (Last Night Supper)