2023-04-21 39 views
晚市walk in 好快就可以入座 裝修舒服雅緻 打卡able 🫶枱與枱之間有一定嘅距離 可以同朋友輕輕鬆鬆講吓悄悄話🙆‍♀️叫左Set Dinner (包括餐湯 主菜 餐飲 同埋甜品)食得好飽飽😚餐湯係椰菜花忌廉湯 高纖又健康🥰喺Menu上面見到個減肥必食 呢幾個大字深深地吸引着我🤣即刻叫左黎個香煎芝麻魚扒配意式醋汁溫泉蛋沙律黎試下🤞整體來說 味道唔錯 粒粒芝麻好香滑 吞拿魚扒含豐富蛋白質 肉質本身比較乾身 加埋芝麻粒既凹凸口感 會令你忍唔住咬多幾口 不停既咀嚼增加飽腹感 😻甜品係馬卡龍+小件既瑞士卷 大大出乎我意料之外既好味道🤣呢度既食物都好有特式 係其他餐廳比較少見 感覺上似係原有既菜式再加上店家既小創意改良(?)值得一試💁‍♀️

甜品係馬卡龍+小件既瑞士卷 大大出乎我意料之外既好味道🤣