元朗都幾多泰國菜,但唯獨呢間我覺得性價比高得黎又好食,重點真心好抵食。今日放假黎食lunch,仲有lunch menu幾十蚊包野飲👍🏻.🍴泰式海南雞飯$55 (lunch)轉髀 +$5跟餐送例湯,泰式海南雞皮脆肉厚,咬落有肉汁,強烈建議+5轉髀,會滑好多。.🍴香葉辣椒肉碎煎蛋拌飯 $52辣椒肉碎份量勁多,多過成碟飯😅少少辣好香九層塔味,仲有隻重點煎蛋👍🏻.lunch set 有優惠價加配小食,「泰式炸春卷(2條)$26」、「泰式炸皮蛋釀蝦餅(1件)$30」,春卷有特色,裡面係炒絲+肉碎+芋頭,充滿芋頭香;皮蛋蝦大大隻,皮蛋甘香配蝦滑彈牙,口感不錯。.🍴串燒串燒最少叫2串起,豬肉$14/牛肉$16/雞全翼$20,串燒香味重,沙嗲汁好香花生味,絕對係重點✅.🍴泰式炒通菜 $59$5x炒咁大碟菜,無咩炸型啦,同埋我真心鍾意泰國鋪既幼身通菜,爽口唔會老。.Lunch set 仲包埋野飲,鹹檸樂加8蚊,熱檸蜜加3蚊。
🍴泰式海南雞飯$55 (lunch)轉髀 +$5

🍴香葉辣椒肉碎煎蛋拌飯 $52