2022-11-25
見到元朗呢度影相好靚,啲朋友話啲嘢好好食,今次終於到我嚟試吓啦😍😍呢度門口就有得泊車,好方便~除咗食飯之外,仲有好多影相位可以打卡😆 佢嘅員工好有禮貌,有種好親切嘅感覺👍🏻火龍果西柚汁 & 百香水果綠茶🍹首先叫咗兩杯特飲,分別係火龍果西柚汁,同埋百香水果綠茶~佢嘅火龍果西柚汁係鮮榨嘅,好fresh😋 百香水果綠茶唔係好甜,夠晒清香~田園柚子沙律🥗一開始當然要食返個田園柚子沙律先,佢嘅沙律菜同蕃茄都好新鮮,配埋柚子同埋酸酸嘅醋汁,夠晒開胃,而且擺設仲好靚添🤓炸魚手指配薯條🍟小食方面,就叫咗炸魚手指配薯條,佢嘅炸魚十分之鬆脆,外面脆得來裏面嘅魚好嫩滑,配埋沙律醬,簡直一流👍🏻👍🏻而薯條都係外脆內軟,啱晒鍾意食香口野嘅朋友仔😜溫泉蛋肉醬意粉🍝而主菜就叫咗溫泉蛋肉醬意大利粉,佢嘅意粉軟硬適中,肉醬嘅份量啱啱好,配埋溫泉蛋,令整個口感更加滑,好味😙
火龍果西柚汁 & 百香水果綠茶🍹
田園柚子沙律🥗