元朗竟然有勁長嘅牛舌🐮平時食燒肉見到嘅牛舌都係一片片👅今次終於見識到咩叫「脷搭脷」🤣大大力推介 SET C 燒肉組合拼盤 $3991. 長龍牛舌店員送上嚟嘅時候已經見到牛舌比平時食嘅份量多好多🤤一拉開條牛舌真係勁壯觀!牛舌口感十分之爽口彈牙😋2. 厚燒豚五花一碟有兩大塊充滿油脂嘅豚五花,如果怕膩嘅話唔洗擔心,個set包埋生菜減輕油膩感🥬提一提大家係可以refill生菜㗎😛⚠️燒嘅時候要注意,由於油脂比較多,燒嘅時候有機會會搶火❤️‍🔥3. 鳳梨牛肋條牛肋條嘅油脂分布平均,肉質軟腍,仲有我最愛嘅鳳梨,酸酸甜甜,食慾大增😚4. 摩登雪花肉❄️🐮雪花肉充滿油香,要留意牛肉片較薄身,燒嘅時候建議放喺旁邊燒,同埋唔好燒太耐~5. 雞腿肉由於雞腿肉的調味較淡,經燒烤爐慢慢燒之後,食得出單純嘅烤肉味🍗6. 水冷麵水冷麵整體感覺非常refreshing😆冰湯味道酸酸哋又涼透心,入面仲有泡菜、青瓜絲、蘋果絲、鮮橙片🥒🍎🍊可以中和返燒肉嘅膩~7. 三色腸拼盤三色腸分別係墨魚腸、韓式風味腸、豚肉腸⚫️🔴個人私心墨魚腸,入面有一粒粒嘅墨魚,增加口感🤪

大大力推介 SET C 燒肉組合拼盤 $399

1. 長龍牛舌