2019-07-29 211 views
住開元朗既男友突然帶我去食越南菜,話呢間小店啲碳燒烤肉燒出黎好惹味,令到我未去都流口水呀未入到餐廳已經有侍應介紹我地食佢最出名既碳燒豬頸肉煎蛋飯當然我唔洗諗就點左呢個餐啦😋😋一黎到望到個視覺都吸引住我!啲豬頸肉烤得好脆,食落你會feel到外面係脆口,內面係有肉汁出黎仲有煎蛋同薑葱拌飯添😍濃烈味道更加強烈另外仲叫左個越式豬朳飯塊豬朳都幾大下岩晒我大胃既男友喔😋😋同埋佢個燒烤方法都係用碳燒黎煮,出面層皮特別脆口再加埋啲豉油汁,真係冇俾男友講錯好惹味呀午餐大概$40-50到,包餐飲,如果平平地又唔想食茶餐廳啲飯,黎呢間越南小店包你覺得物有所值,同樣價錢食到有質素既美食下次我一定會再黎架

未入到餐廳已經有侍應介紹我地食佢最出名既碳燒豬頸肉煎蛋飯
仲有煎蛋同薑葱拌飯添😍濃烈味道更加強烈

另外仲叫左個越式豬朳飯

下次我一定會再黎架
碳燒豬頸肉煎蛋飯,碳燒豬朳飯

2019-07-01
$45 (Lunch)
碳燒豬頸肉煎蛋飯,碳燒豬朳飯