2024-09-22 104 views
今次喺元朗食嘅呢餐非常滿意,所以要開心share下。呢度環境非常唔錯,好有格調,令人感覺好舒服。可以喺Main Menu揀一款主菜,加$48就可以升級套餐,咁就可以有埋餐包、餐湯、飲品、甜品。餐湯我揀咗羅宋湯,係一個非常濃郁嘅雜菜湯,酸酸地好開胃。餐包好軟熟,好新鮮。主菜方面,我點咗風乾煙腩卡邦尼意粉,意粉煮得啱啱好,al dente,好鍾意佢嘅口感。卡邦尼醬汁比較杰身,好容易掛喺意粉上面,煙肉好香口而且脆脆地,每啖意粉嘅味道同口感都好rich。飲品方面,drink menu 非常吸引,特別係水果茶。但今日我都係想飲熱飲,所以點咗杯熱奶茶,奶茶都幾大杯,幾香滑。下次再嚟要試吓佢嘅水果茶。甜品我揀咗乳酪,乳酪嘅質感比較杰同厚身,配上百香果果醬,味道豐富。
今次喺元朗食嘅呢餐非常滿意,所以要開心share下。

呢度環境非常唔錯,好有格調,令人感覺好舒服。

2024-09-19
Type of Meal