2019-12-08 234 views
緣聚西日放題緣聚西日放題喺元朗已經開左一段時間,我都唔止一次去幫襯,仍然覺得可以去完再去。餐廳環境寬躺舒適,空間感極大,就算一大班人聚會亦不會覺得狹窄!放題既刺身品種齊全,三文魚、甜蝦、北極貝全都有,熟食的選擇也超多!質素完全沒問題,屬於吃貨既我點能夠放過呀。熟食串燒也做的很高質,推薦串燒、雞軟骨、一口牛肉粒,口感鮮嫩,滿滿牛油既香氣,吃一口就令我欲罷不能呀!另外羊架有驚喜!除了羊油香外,仲有淡淡既香料味道,惹味得黎又一點都不膻!食呢個放題,包你一定可以用超高性價比食到扶住牆走!你想減肥?完全冇可能!呢個放題讓人元最驚喜的是竟然有超新鮮的拖羅和海膽手卷,而且成品要精緻有精緻,要新鮮有新鮮,超值!新鮮既魚生刺身上桌還是粉嫩粉嫩的顏色,吃一回就已經值回票價!吃完記得要去雪糕櫃攞多幾款雪條同雪糕,由雪糕到蛋糕,每一款都相當吸引,冇得彈!
緣聚西日放題

放題刺身品種齊全,三文魚、甜蝦、北極貝全都有,熟食的選擇也超多!質素完全沒問題,屬於吃貨既我點能夠放過呀。

2019-11-07
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner