🌟上次嚟食黑木亭lunch二人餐嘅體驗感好好,於是今次帶埋朋友嚟試吓晚餐🌟近排覺得太攰,要食吓好西,療癒下自己🦀蟹將軍薯仔沙律 ($98)-滿滿嘅蟹肉,加埋爽脆魚子,鮮味十足-薯仔蓉撈左日式沙律醬-配埋生菜同青瓜,清爽🍣炸蔥吞拿魚蓉鮟鱇魚肝卷 ($168)-每次見到Menu都忍唔住手要點佢-用嘅吞拿魚蓉堆到好似一個小山咁高-配埋油炸過嘅香蔥一齊食,層次口感豐富-再加埋裏面包咗好厚嘅鮟鱇魚肝-魚肝特有幾香濃味道,係我嘅最愛😻🥩蔥鹽厚燒A5宫 崎和牛 ($368)-好食有驚喜-A5宮崎和牛,油脂分布平均,燒完帶有少少炭香味,入口即溶-係淨係燒高級嘅和牛,先比到嘅滿足感-配埋師傅特製嘅蔥鹽醬,一齊食,升華到另一個層次-不過預咗宮崎和牛,仲要係A5級好珍貴嘅部位,比嘅份量都唔算太多都OK🥚玉子燒汁脆活鰻-又係今晚呢一餐另一個Highlight -上枱嘅牌盤已經好打卡-厚燒過嘅活鰻,好厚肉,肉質爽彈,配埋柔軟嘅玉子燒,口感配搭一流-一串一串,令你控制唔到咁不斷食🙈🍹芒果烏龍熊茶 ($58)🍹藍蝶花佛手柑熊茶 ($68)

🌟近排覺得太攰,要食吓好西,療癒下自己

🦀蟹將軍薯仔沙律 ($98)

-滿滿嘅蟹肉,加埋爽脆魚子,鮮味十足

-薯仔蓉撈左日式沙律醬

-配埋生菜同青瓜,清爽

🍣炸蔥吞拿魚蓉鮟鱇魚肝卷 ($168)

-每次見到Menu都忍唔住手要點佢

-用嘅吞拿魚蓉堆到好似一個小山咁高

-配埋油炸過嘅香蔥一齊食,層次口感豐富

-再加埋裏面包咗好厚嘅鮟鱇魚肝

-魚肝特有幾香濃味道,係我嘅最愛😻

🥩蔥鹽厚燒A5宫 崎和牛 ($368)

-好食有驚喜

-A5宮崎和牛,油脂分布平均,燒完帶有少少炭香味,入口即溶

-係淨係燒高級嘅和牛,先比到嘅滿足感

-配埋師傅特製嘅蔥鹽醬,一齊食,升華到另一個層次

🥚玉子燒汁脆活鰻

-又係今晚呢一餐另一個Highlight

-上枱嘅牌盤已經好打卡

-一串一串,令你控制唔到咁不斷食🙈

🍹芒果烏龍熊茶 ($58)

🍹藍蝶花佛手柑熊茶 ($68)