2023-06-23 36 views
同好姊妹行開見到呢間酒吧竟然中午都有開,又有飛鏢機,又多梳化位,我地就決定去試下!呢度既小食相當高質,秘製炸雞同一口德式腸都要試呀,炸雞就有嫩口既雞肉,皮又脆,腸仔就一粒粒咁食入口,都幾彈牙既腸仔,啲肉有豬肉雞肉mix埋一齊,口感好好,無咁單調,兩款都係香口既小食,朋友食住黎傾下計就岩啦( ^ω^ )主食既皇牌煙燻豬腩肉卡邦尼都係好好食架,意粉唔會太軟太硬,煙豬肉又香,啲豬肉既油香滲晒落意粉,令意粉更滑,面頭仲有海量芝士,味道更香濃,兩個人share黎食就唔會太飽,份量岩岩好(≧∇≦)All day breakfast既炸魚柳,配薯條,窩夫同埋沙律蛋都好有驚喜,全部即叫即整,魚柳炸得脆之餘又唔會油淋淋,薯條都係新鮮炸起勁脆口,窩夫口感都好好睇,沙律蛋亦唔會好滯,反而好香好滑,好味道呀(。・ω・。)另外一個照燒汁雞扒all day breakfast同樣有水準,配有另加既茄汁豆,亦有炒蛋,窩夫,薯餅,茄汁豆唔會太甜,味道岩岩好,炒蛋又夠晒滑,唔會太熟太老,主角既雞扒都係大大塊,充滿肉汁又焦香,窩夫同薯餅亦都整得好好,相當好食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)