話說我係希慎廣場5/F掙扎左好耐,究竟揀珍珠奶茶定乳酪雪糕好呢,左左右右,最後我係揀左「Smile」🙂Smile yogurt雪糕真係好吸引,由A-L 12款唔同配搭卑你揀,款款都咁吸引,款款都好想食🤤,又係望左個menu好耐,最後揀左Wild Summer☺️Wild Summer呢杯以tropical fruits為主,係yogurt 上面插上一片菠蘿脆片,淋上紅桑莓汁,再放了荔枝、食食下就會食到芒果,最底既有自家製脆粒,本身yogurt都有酸,再加埋生果酸甜,整杯配搭都好fresh無食咁耐Smile都係一樣咁好食,大大杯,配搭又多又好味,兩個人share食我覺得係最perfect
話說我係希慎廣場5/F掙扎左好耐,究竟揀