尋晚去咗呢間靚靚打卡樓上西餐廳—— @floomfloom 🌟鳥語🌟食咗個好滿意嘅晚餐🥰._.🗻|富士山黑豚肉飯|🐖呢個飯嘅造型已經好適合打卡📸️配上黃咖喱汁,味道不錯👍🏻黃咖喱唔算好結身,辣味唔係好夠,我覺得如果係日式咖喱會更加好✨·💗|粉紅鳥雪糕海鮮意粉|🍝呢個意粉又係好適合打卡📸️粉紅色雪糕球係忌廉嚟嘅,雖然搞勻左落去啲意粉到味道分別不大,只係令意粉汁變成粉紅色,但係本身意粉忌廉汁已經好好食,味道香濃幼滑,好好食😋·🍯|蜜糖柚子雞翼|🐥呢個雞翼整得唔錯,雞翼肉質已經好好食,外皮炸到香脆可口,再配埋甜甜嘅蜜糖柚子,好特別嘅味道口感👍🏻·🥑|牛油果甘藍蜜糖沙冰|💚呢杯飲品感覺好健康,相對比較淡口,而且有啲草青味🌿._.@floomfloom📍鳥語 (尖沙咀)📍尖沙咀厚福街12-12A號藍馬商業大廈10樓
._.
🗻|富士山黑豚肉飯|🐖
💗|粉紅鳥雪糕海鮮意粉|🍝
🍯|蜜糖柚子雞翼|🐥
🥑|牛油果甘藍蜜糖沙冰|💚
呢杯飲品感覺好健康,相對比較淡口,而且有啲草青味🌿
._.
@floomfloom
📍鳥語 (尖沙咀)
📍尖沙咀厚福街12-12A號藍馬商業大廈10樓
Type of Meal